Results 1 to 8 of 8

Thread: Not able to open site when using www

  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5

    Default Not able to open site when using www

    Hi friends and Vps Team
    i am facing one strange problem

    i have configured one domain in WHM and at the my.vpslink.com
    the problem is that
    if i use the www in the domain name its not opening

    www dot mrbullish dot in( not working )

    HTTP mrbullish. in/ ( working )

    i have setup all the records properly ( which i have set for the other site in past )

    Please help me on this

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    392

    Default

    Appears you're missing an A record for www.

    Code:
    bigbrother ~: dig +short @4.2.2.6 www.mrbullish.in
    bigbrother ~: dig +short @4.2.2.6 mrbullish.in
    67.223.237.29
    bigbrother ~:

  3. #3
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5

    Default

    Quote Originally Posted by GuyPatterson View Post
    Appears you're missing an A record for


    67.223.237.29
    bigbrother ~:[/code]
    Sir i have added the following records

    www dot niftylivecharts dot com / records dot png
    Please tell me, is there is any missing record
    i will add that too

    Thanks a million

  4. #4
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    392

    Default

    Quote Originally Posted by pankajarya View Post
    Please tell me, is there is any missing record
    Well, www niftylivecharts com appears ok, but you're still missing the A record for www mrbullish in.

    Code:
    bigbrother ~: dig +short @4.2.2.4 niftylivecharts.com
    67.223.237.29
    bigbrother ~: dig +short @4.2.2.4 www.niftylivecharts.com
    niftylivecharts.com.
    67.223.237.29
    bigbrother ~:
    -Guy

  5. #5
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5

    Default

    Sir can you please assist me
    what A record should i put for mrbullish ?

    what exactly should be the A recrord for www

    Thanks a million

  6. #6
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5

    Default

    Respected Sir
    i understand i am missing the www records

    can you please tell me what should be the www record ?

    for example

    is it
    www A mrbullinst dot in 14400 ?

  7. #7
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    392

    Default

    Quote Originally Posted by pankajarya View Post
    can you please tell me what should be the www record ?
    Are you utilizing the VPSlink panel, bind, or djbdns?

    VPSlink Panel:
    - Login to VPSlink Panel
    - Click "Edit" next to the domain bullish in
    - Under "bullish in zone records", click: New Resource Record
    - Under "Create Domain Record" the Name: should be www
    - Type: Address (A)
    - Address: IP address
    - Click Save
    - Test: dig @NS1.VPSLINK.COM www dot bullish dot in A

    If you receive an answer (an IP), you're good to go.

    Bind or djbdns:
    - There are just some things you don't talk about in public.

    Just teasing.. If you're using bind or djbdns, just reply saying which and I'll let ya in on the secret

    Guy

  8. #8
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    5

    Default

    My problem is solved

    the issue was

    i was missing a trailing coma after my domain name for A record, and that the reason


    Thanks for the help

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •